Perşembe , 25 Nisan 2024

En Sevilen Seks Pozisyonları

En sevilen seks pozisyonları nelerdir? Kadınlar veya Erkekler hangi cinsel birleşme pozisyonlarını daha çok severler. Kim hangi pozisyonda daha aktif olur? Hangi pozisyonda kontrol kimde olur? gibi sorulara cevap bulmaya çalışacağız. Hintli yazar Vatsyayana M.Ö 400 yıllarına uzanan bir tarihe sahip olan Kamasutra kitabını yazarken hiç kuşkusuz dünya üzerinde bu kitabın bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştir. Bugün Kamasutra seks pozisyonları kitabı milyarlarca insan tarafından incelenmiştir. Hatta belki siz bile okumuş incelemiş hatta tatbik etmiş olabilirsiniz.

Zevkin, insan için cinsel hazzın kitabı olarak bilinen dünya tarihindeki en eski seks pozisyonları kitabı olan Kamasutra içinde anlatılan pozisyonları bir başka yazımızda detaylı olarak sizler ile paylaşıyor olacağız. Bu yazımızda Kamasutra kitabında anlatılan pozisyonların dışında genel halk dilinde ifade edilen cinsel pozisyonları siz değerli MobilDost okuyucularımız ile paylaşıyor olacağız. Şayet partneriniz de ister ise bu paylaşacağımız pozisyonları ilk fırsatta cinsel hayatınızı canlandırmak için deneyimleyebilirsiniz.En zevkli seks pozisyonlarını anlattığımız yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

HANGİ SEKS POZİSYONU KİME UYGUN

İnsanlar genel olarak yatak odasında pek yaratıcı ve maceracı değiller. İş yatağa gitmeye geldiğinde, çok az kişi misyoner, doggy, kovboy kız(cowgirl),kaşık gibi gelenekselleşmiş ezberlenmiş pozisyonların dışına çıkmaya istekli oluyor. Siz isteseniz bile partneriniz istemeyince yine klasik pozisyonlar ile seks yapıyorsunuz. Fakat bu şekilde klasik pozisyonlar ile seks yapmak durumunda değilsiniz. Sizin ve partnerinizin daha iyi ve kaliteli seks yapması, orgazm olması için pek çok yenilikçi cinsel birleşme pozisyonları bulunuyor.

Bu yenilikçi pozisyonların hiçbirisi sizin veya partnerinizin vücudunu garip şekillere sokmasına, zorlanmasına gerek bırakmayacak kadar basit. Sadece çiftler arasında müthiş bir uyum gerekiyor ki buda yaptıkça kazanılabilir. Tıpkı bir sporcunun sürekli antreman yapması gibi yaparak bu kaslarınız gelişebilir ve aldığınız hazzı artırabilirsiniz. Her pozisyon tabi ki her çift için her yaş grubu için uygun olmayabilir. Siz kendinize özel en sevilen seks pozisyonunuzu bulup onu yaparak orgazm olacaksınız. Bulmak için bu pozisyonlar içinden size uygun olanları seçip deneyebilirsiniz. Sizin içinde uygun olan bir pozisyon  mutlaka vardır. Cinsel hayatınızda yatak odasında yeni şeyler denemekten çekinmeyin. Bu yeni pozisyonlar cinsel hayatınızı hareketlendirecek ve renk katacaktır. Çift olarak birlikte en sevilen seks pozisyonlarını deneyimledikçe seksten aldığınız hazzınızda artacaktır.

KEDİ POZİSYONU

Yayınlanan bir çalışmaya göre; misyoner pozisyonunda orgazm olamayan kadınlar, bu pozisyonu denediklerinde orgazm sıklıklarında %56 artış olmuş, çok iyi haber. Kadınınızı mutlu etmek için deneyebilirsiniz. Bu pozisyon genel olarak misyoner pozisyonuna oldukça benziyor ancak bedeniniz biraz daha yukarıda ve yan tarafa doğru duruyor olmalı. Göğüs göğüse olmak yerine sizin göğsünüz onun omuzlarında.

Kalçalarını kaldırmak için kadın bacaklarını 45 derecelik bir açıyla büküyor olmalı. Bu pozisyon sizin, kadının klitorisi ile kesintisiz olarak bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Bu pozisyonda yukarı ve aşağıya gidip gelmek yerine daha fazla uyarımda bulunmak için ileri geri gidip gelebilirsiniz. Hareketlerinizin ritmi partnerinizin ritmine uygun olsun, ne çok sert nede çok yumuşak olun. Penisinizi dairesel bir hareket ile hareket ettirirseniz pozisyon kadın için daha çok zevk verecek hale gelebilir. Kedi pozisyonu kadınların en sevdiği seks pozisyonlardan birisidir.

ŞELALE POZİSYONU

Yatağın kenarına gelin ve başınız ile omzunuz yerde olacak şekilde sırtüstü yatın ve kadın bu sırada üstünüzde olsun. Kafanıza akan kan orgazmdan sonra çok ilginç ve farklı daha önce hiç yaşamadığınız duygular yaşamanıza yardımcı olacaktır. Zevkten mutlu olacaksınız. Arzular şelale olacak.

Her kişi için seks pozisyon tercihi değişmekle birlikte genel olarak en sevilen pozisyonları deneyebilirsiniz. Siz sizin için en iyi olanı ancak bu şekilde deneyimleyerek bulabilirsiniz.

BİR YUKARI POZİSYONU

Bir yukarı pozisyonu özellikle klitorisinin bir tarafı daha hassas olan kadınlar için çok iyi sonuçlar gösterir. Kadın yatağın kenarlarında yatarken siz de yerde diz çökün. Tıpkı kraliçesinin önünde diz çöken şövalye gibi. Kraliçenin bacaklarından bir tanesini kaldırın ve ona ellerini kullanarak o bacağı desteklemesini söyleyin. Kalçanın bir yanı kalktığı zaman sizin okşamanıza biraz daha katkı sağlamak için biraz hareket edebilir ise en ideal noktayı bulmanıza yardımcı olabilir. Bu pozisyonda kadının hafif hareketli olması zevki artırır. Oral seks sırasında parmak eklemlerinizin dilinizden sonra dokunmasına izin verin. Yumuşak doku ve parmaktaki sert kemiklerin yarattığı kontrans kadını memnun edici hisler yaratacaktır.

KOVBOY KIZ (Cowgirl) POZİSYONU

Bu pozisyon kontrolü tamamen kadına verir. Kadının G noktasının uyarılması ve orgazm için ideal pozisyondur. Kadının üstte olduğu bu pozisyon en iyi seks pozisyonlarından birisi olabilir zira çiftlere çok çeşitli görünümler ve hisler yaşatmayı başarır. Kovboy kızlar işlerini biliyor. Kontrolü; azgın boğanın üzerindeki kovboy kıza vererek onun hız ve derinliği ayarlamasına yardımcı olur ve kontrolü ona verdiği için psikolojik avantaj sağlar.

Yüzeysel ve derin girişlere imkan tanır. Bu pozisyonda hareketler vajinanın ön üçte birlik kısmını uyarır ve burası kadın için en hassas yerdir. Bu pozisyon için göğüs göğüse yatın, kadın bacaklarını sizin bacaklarınızın üzerine uzatsın. Ayaklarını sizin ayaklarınızın üstüne koymalı ve ittirerek vulva ile klitoral bölgesini sizin kemiğinize sürterek daha fazla zevk alıp müthiş şekilde orgazm olabilir. Kovboy kız pozisyonu erkeklerin en çok sevdiği seks pozisyonlardan birisidir.

SICAK KOLTUK POZİSYONU

Sıcak koltuk çok iyi bir G noktası uyarıcısıdır. Çok iyi bir G noktası uyarıcısı olmasından dolayı, kadınların en sevdiği seks pozisyonlarının başında gelir. Ayaklarınız yerde olacak şekilde yatağın kenarlarına veya bir sandalyeye oturun. Kadın sırtını size döner ve bacaklarınızın arasına oturarak size yaslanır. Sandalyenin kollarını tutarak veya kalçalarını kasıklarınıza bastırabilirsiniz. Köpek pozisyonu erkeğin hakimiyeti ile ilgiliyken, bu pozisyon kadını sekse hakim hale getirir.

DÖNME DÖNGÜSÜ POZİSYONU

Dönme döngüsü pozisyonu Kadın ve Erkek her iki kişi içinde ekstra heyecan sağlar. Bu pozisyonda da kadın önceki pozisyondaki gibi kucağınıza oturur ancak bu defa çamaşır makinesinin titreşiminden faydalanabilirsiniz.

Sizde kendi cinsel hayatınıza heyecan katmak isterseniz yukarıda paylaşmış olduğumuz en sevilen seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz. En sevilen seks pozisyonlarını size bir yazı dizisi şeklinde bölüm bölüm aktarmaya çalışacağız. Bir sonraki yazımızda farklı en sevilen seks pozisyonları için bilgiler veriyor olacağız. Sizde bu arada partneriniz ile kendi yarattığınız pozisyonları denemeye devam edebilirsiniz.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …

Birbirini daha iyi tanımak isteyen çiftlerin soracagı cinsel sorular

Partnerini Daha Yakından Tanımak İsteyen Çiftler için 10 Cinsellik Sorusu

Partnerinizi daha yakından tanımak ister misiniz? Partnerini daha yakından tanımak isteyen çiftler için 10 cinsellik …

Orşit nedir?belirtileri nelerdir?tedavisi nasıl olur?

Orşit Nedir? Neden Olur?

Orşit Belirtileri ve Tedavisi Orşit nedir? neden olur? Orşit belirtileri ve tedavisi. Orşit veya halk …

seksten sonra kadınlarda karın ağrısı olur mu?

Cinsel İlişkiden Sonra Karın Ağrısı Olur Mu?

Cinsel İlişkiden Sonra Karın Ağrısı Neden Olur? Cinsel ilişkiden sonra karın ağrısı olur mu? Evet; …