Cumartesi , 27 Nisan 2024

Cinsellikte Tahakküm Fantezisi

Yeni Çiftler İçin Cinsellikte Tahakküm Fantezisi

Yeni başlayanlar için cinsellikte tahakküm fantezisi. Her kişinin kendine özgü kendine göre fantezileri vardır. Bazılarının daha mütevazi,bazılarının ise çok daha talepkar fantezileri var. Partnerinize tahakküm uygulamak ve onu zevk esiriniz yapma fikri hoşunuza gidiyorsa,bu işi can yakmadan acı vermeden yaşamak konusunda bilgi sahibi değilseniz, bu yazımız size keyifli,zevk dolu saatler geçirmeniz için aydınlatıcı,bilgilendirici olabilir. Daha önce pek çok yazımızda cinselliğe ilişkin kişilerin zevk alması için pozisyon bilgileri vermiştik. Var olan seks pozisyonlarından nasıl hepsi sizin için uygun değilse cinsel fantezilerinde hepsi size uygun olmayabilir. Siz size uygun sizi mutlu edecek, cinsel olarak tatmin sağlayacak fantezilerinizi bulmalısınız. Her şeyden önce kendinizi tanımalısınız. Seksi herkes  yapar ama sadece bazıları gerçekten tatmin olup zevk alır. Seksi eziyete çevirmeyin.

Yatak odanıza biraz tahakküm getirme fikri buna uzak olanlar için kafa karıştırıcı ya da korkutucu  hatta ürkütücü gelebilir.Hele ki daha önce hiç yaşamadıysa.Bu fanteziyi en zevkli şekilde yaşamanın yollarını öğrendiğinde o önyargılar sonsuza kadar kırılabilir. Bireylerin kafalarındaki pek çok cinsel fantezi kişinin kendine özgüdür.Bu bireysel fantezisini gerçekleştirmek için önce bunu uyum sağlayacak patnerini bulması gerekir.Kendi fantezinizi yaşamak için partnerinizi mutlaka ikna etmelisiniz.Sırf siz hayal ediyorsunuz diye sizin tek başına tatmin olmanız için partnerinizi zorlamayın.Ortak zevk alacagınız fantezilerinizi birlikte gerçekleştirebilirsiniz.   

Fantezi Ne Demek?

TDK’ya göre fantezi;

1-Sonsuz,sınırsız hayal,fantazya.

2-Değişik heves,değişik beğeni,değişik düşünüş

3-Süslü ve türü değişik olan.

4- Serbest biçimli beste veya alaturkada serbest biçimli şarkı, anlamlarına geliyor.Genelde fantazi olarak kullanılıyor ancak doğru  kullanımı fantezi dir.

Mutabakat

Birincisi ve en önemlisi, bu fanteziyi sizin de partnerinizin de deneyimlemeyi istemesidir. Partneriniz bu konuda kendini rahat ve hazır hissetmiyorsa, tahakküme geçmeyin ve ona biraz zaman verin. Asla zorlamayın. 

Ama ikiniz de fantezinin havasına girdiyseniz ve bu zevki denemeye hazırsanız, o halde başlayalım!

Tahakküm fantezisi tamamıyla kişisel rıza meselesidir. Bu nedenle herhangi bir şey yapmaya başlamadan önce, ikinizin de ne istediği ya da istemediğinden net bir şekilde emin olmak gerekir. Öncesinde her zaman söyledigimiz gibi konuşmalı ve birbirinizin arzuları ve sınırları konusunda anlaşmalısınız. Ama işin tadını kaçırıp da ciddiyeti abartırsanız, ateşli bir fantezi yaşamak yerine ürkütücü bir deneyimin riskini taşır hale gelirsiniz. Basit ve samimi bir şekilde iletişim kurarsanız ilişki anında birbirinizi dinler,gözlemler,yönlendirirseniz bu riskler ortadan kalkar.

Birbirinize fantezilerinizi anlatmak ikinizi de tetikleyecek ve heyecanlandıracaktır. Bu sohbet mükemmel bir tahakküm seksi öncesinde bir ön sevişmeyi başlatabilir.Çiflerin cinsel mutluluk ve yüksek tatmin için önce kendilerini tanımaları,ne istediklerini bilmeleri ve uyum içinde yeni fantezileri deneyimlemeleri gerekir.Aynı zamanda özellikle ilk deneme esnasında şayet taraflardan birisi rahatsızlık duyar ise pozisyon güncellemesi yapabilir veya tamamen bundan vazgeçebilirsiniz.Her fantazi herkes için yapılabilir olmayabilir.Bu sebeple asla şartları zorlamayın.

Her şey net mi? Her ikiniz de bunda mutabık iseniz o halde fanteziye devam.Gözlerinizi kapatın ve kendinizi ortamı büyüsüne bırakın.Sonsuz ve sınırsız hayale dalın.

Gerekli Olan Ekipmanlar

Her ikiniz de ne istediğinizi bildiğinize göre zevk üretmek için size lazım olan ekipmanları bir sayalım. Bu fanteziye dair tonlarca alet satılıyor olması kafanızı karıştırmasın. Yeni başlayanlar için en uygun olanı işleri basitleştirmektir. İplerle uğraşmak yerine atkı ve çorap kullanın mesela.Evde mutlaka kolay ulaşılabilir ürünler,malzemeler bulabilirsiniz. Her ne kullanacak olursanız olun her ikinizin de rahat edeceği ve keyif alacağı türden olmasına özen gösterin.Amaç yapılan bu işten karşılıklı zevk almak.Zevk almadıgınız anda bırakabilir veya isteklerinizi doğru şekilde ifade edip partnerinize yol gösterebilirseniz bu ilk denemede öğrenip ikinci denemenizde çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Her fantezi ilk yapılışında en iyi sonucu  vermeyebilir, denedikçe gelişecektir.Aldıgınız haz,zevk artacaktır.

Size,tahakküm fantezisi için kullanabileceğiniz ekipmanların bir listesi.

Kelepçe ile tahakküm, özgür seks fantezilerinizi partneriniz ile mutlaka konuşun

 Kelepçe İle Tahakküm

Tahakküm ve esaret deyince akla ilk gelen şey kelepçedir. Kelepçe, yani esaret kilidi bu fantezinin olmazsa olmazıdır. Özellikle yeni başlayanlar için kelepçeler, bu zevke en tatlı yerinden başlamanın ve partnerinizle olan zihinsel ve ruhsal bağın tadını çıkarmanın kestirme yoludur.Anahtarı asla kaybetmeyin açtırmak için çilingir çağırmak zorunda kalabilirsiniz.Kelepçe seçerkende partnerinizin bileğine uygun büyüklükte rahat hareket edebilecek, onu incitmeyecek ebatlarda olanı seçin.Piyasada çok çeşitli ürünler satılıyor.

Erkeklerin hiç bitmeyen kelepçe fantezisi, tam tahakküm istiyorlar

Zevk Topları

Zevk topları bu fantezinin en popüler seks aletlerinden birisi dir. İtaatkâr partnerin efendisine kendini benimsetmek için kullanacağı ve dominant partnerin yatak odasında seks anında kendisini tam güç sahibi hissedeceği bir ekipmandır. Güç bende duygusunu güçlendirir. Kullanmadan önce mutlaka hijyene özen gösterin.

Tahakküm İçin Tüyler 

Saplı bir tüy ile parterinizi gıdıklayabilir, erojen bölgelerini ürpertebilir ve minik minik sarsabilirsiniz.Partnerinizin vücudunda minik depremlere sebep olabilirsiniz.Onu sarsıp tahrik edebilirsiniz.Bu işlemi yaparken partneriniz ile konuşabilir,ona hislerini sorabilir ve sizi yönlendirmesini isteyebilirsiniz.

Seks Salıncağı

Yeni pozisyonlar denemek istiyor ama nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz? O halde seks salıncağı tam size göre! İmkan varsa tavandan asmalı veya seyyar seks salıncağı ile partnerinizle tek bir gereksiz kası çalıştırmadan ve sizi hiç yormadan mükemmel bir birleşme sağlayabilirsiniz.

Her çift kendi yatak odasında kendilerine özgü fantezilerini yaşarlar.Başka insanların fantezilerinden etkilenip onları yapmaya çalışmayın.Sizin vücudunuz ve ruhunuz size ait size özgü başka bedenlerin başka ruhların fantezileri sizi etkilemesin.Siz kendinizi yaşayın.Yeni deneyimlere açık olun,cinsel kalıplardan kurtulun ve zevk almanın size uygun yollarını keşfedin.   

Emin olun pişman olmayacaksınız! İyi yaramazlıklar!

MobilDost arkadaşlık sitesine hemen girmek için bu linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca En Zevkli Sek Pozisyonları yazımızı da buradan okuyabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …