Cumartesi , 20 Nisan 2024
Cinsellik-Konusunda-Karsi-Cinsten-Bilgi-Edinmek-Zor-Degil
Cinsellik-Konusunda-Karsi-Cinsten-Bilgi-Edinmek-Zor-Degil

Cinsellik Konusunda Karşı Cinsten Bilgi Edinmek Zor Değil

Cinsellik konusu günümüzün en hassas noktalarından birisi haline geldi. Yepyeni insanlar ile telefonda canlı sohbet etmenin gizli ve güvenli yolunu sana sunuyoruz! MobilDost platformu sayesinde partnerin ile istediğin her konuyu özgürce konuşmak senin elinde.

Sana bir telefon kadar yakınız.

Bayan üyelerimiz ile eşleştikten sonra özel,kaçamak sohbetler yaparken oldukça dikkatli olmalısınız. İstediğin konuları özgürce konuş. Ancak seviyeli ve saygı çerçevesinden çıkmadan. Rahatça konuşabilmek, kadın partnerinin cinsel deneyimlerini öğrenmek, sıcak ve samimi sohbetlerden geçiyor. Kadın arkadaşın ile konuşurken kendi cinsel deneyimlerini de anlatmaktan çekinme. Ancak konuya  asla direkt yani bodoslama girme. Cinsellik konuşurken konuyu dağıtma konsantre ol. Nazik, kibar olmaktan asla taviz verme ses tonuna, ne söylediğine dikkat et. Çünkü söylediğin hiç bir şey kadınlar tarafından unutulmayacaktır.

Çiftler Arası Cinsellik

Çiftlerin Cinsel Deneyimlerini Konuşması ve Güven !

MobilDost platformu üzerinden karşılıklı yapacağın görüşmelerde telefon numaran görünmediği için endişe etme. Kesinlikle anonimsin! Kimse seni tanımıyor, rahat ol.

Karşılıklı güvene dayalı sohbetin temelini atmak için hemen üye ol !

Platform üzerinden yapacağın sohbetlerde yeni arkadaşlık kurmak istediğin kişinin geçmiş cinsel deneyimlerini öğrenmek zor değil. Tek yapman gereken eğlenceli, samimi bir iletişim kurmaktır.

Karşındaki kadınla konuşurken senden sıcak bir elektrik alabilmesi için ona mutlaka güven vermelisin. Bu güveni sağlamak için sende rahat olmalı kendini rahatça anlatabilmelisin. Karşı tarafı dinlerken yargılamamalı ve her zaman kibar, samimi davranmalısın. Öncelikle senin dürüst olman gerekli. Cinsel deneyimlerle ilgili konuşmak için geçmiş ilişkiler üzerinden konuya rahatlıkla girebilirsin. Başlangıçtaki en önemli konulardan birisi de karşındaki kadının anlattığı detaylardır. Samimiyetle, can kulağı ile dinlemeli ona ve anlattıklarına önem vermelisin.

Bu şekilde davranıp, onu dinlediğini ve önemsediğini göstermelisin. Böylece karşındaki kadın cinsel deneyimlerini, sıcak, samimi, zevk dolu sohbetlerini seninle paylaşabilir. Kadınlarda seksi konuşmaktan hoşlanırlar ancak bunu erkekler gibi her yerde herkes ile konuşmak istemezler. Kadınlar seksi güvendikleri,sevdikleri erkek ile özel zamanlarda konuşmak, fantezilerini anlatmak isterler.

Kadınlar her konuda kendilerini özel hissetmek ister. Seks konusu da bunların başındadır. İster telefonda seks olsun, ister gerçek hayatta, erkek olarak ne söylediğinize dikkat edin! Olayın şehvetine kapılıp kadının rahatsız olacağı sözleri asla kullanmayın. Mutlu bir birliktelik için cinsel uyum çok önemlidir. Karşılıklı cinsel ihtiyaçların tam anlamıyla gideriliyor olması, çiftler arasındaki bağı kuvvetlendirir.

Çiftler birlikte yaşadıkları cinsel deneyimlerini rahatlıkla birbirleriyle konuşabilmeliler. Zaman içinde konuştukça alacağınız hazda artacaktır. İsteklerinizi, arzularınızı paylaşın.

Karşılıklı Samimi Bir Muhabbette Cinsel Deneyimleri Rahatça Konuşmak

Muhabbet içerisinde karşındaki kadının nasıl erkeklerden hoşlandığını ve buna göre nasıl bir tavır alman gerektiğini de öğrenmelisin. Belki çok konuşkan, eğlenceli erkekleri beğeniyor veya daha erkeksi sert ciddi tavırlı adamlardan hoşlanıyordur. Senin göstereceğin doğru tavır ve davranışlar onu kazanmanı sağlar. Çok konuşkan hatta geveze bir erkekten hoşlanmayan bir kadının sana güven duymasını beklemek anlamsız olur. Çünkü cinsellik oldukça hassas bir konudur. Kısacası ne yazdığına ve söylediğine dikkat etmelisin. Çünkü ağzından çıkan lafın nereye gittiği çok önemli. Bu detaylar ile hayal ettiğin sohbeti yap. Rahatça istediğin her şeyi sor.

Kadın arkadaşın, cinsel açıdan bir erkekten neler beklediğini ve onu nelerin mutlu yada mutsuz ettiğini sana sorabilir, sevgililikte cinselliğin önemi hakkında karşılıklı paylaşımlar, sohbetler yapabilirsiniz. Bu konuşmalar içerisinde güven veren ve samimiyet kurulabilen birisi olduğun zaman, her türlü konuyu rahatlıkla konuşabileceğin bir ortamı da hazırlarsın. Seks veya cinsellik konuşurken rahat olmalısın ancak pervasız ve terbiyesiz olmamalısın. Cinsellik konuşurken de kibar olmayı elden bırakmamalısın.

Bir kadının güzelliğinden etkilendiğini onu incitmeden, kırmadan nazik hoşuna gidecek cümlelerle söyle. Buna uygun davranışlar ile göster. Cinsel deneyimler hakkında sohbet ederken de ona ve geçmişine saygılı olmalısın. Onu dinlemek, anlattıklarına ilgili bir şekilde görüş belirtmek, cinsel deneyimleri konuşmadan önce akıllıca bir başlangıç olur. Tatlı dil insana her şeyi konuşturur.

MobilDost platformunda binlerce bayan üye var. Direkt arayıp konuşabilirsin, hatta arkadaş veya sevgili olabilirsin. Samimi, sıcak ve güven veren bir sohbete mi ihtiyacın var? MobilDost’a sadece telefon numaran ile ÜCRETSİZ üye olabilir, canlı, heyecanlı, zevkli, sımsıcak sohbetlere istediğin an başlayabilirsin.

Telefonu kaldır ve ARA !

Birbirinden güzel üyelerimiz seni bekliyor !

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …

Birbirini daha iyi tanımak isteyen çiftlerin soracagı cinsel sorular

Partnerini Daha Yakından Tanımak İsteyen Çiftler için 10 Cinsellik Sorusu

Partnerinizi daha yakından tanımak ister misiniz? Partnerini daha yakından tanımak isteyen çiftler için 10 cinsellik …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …