Cumartesi , 27 Nisan 2024

Cinsel Performansınızı Sıfırlayan 10 Yiyecek ve İçecek

Cinsel Performansınızı Azaltan 10 Yiyecek ve İçecek

Tüketirken hiç fark etmeseniz de cinsel performans açısından, Cinsel Performansınızı  Sıfırlayan 10 Yiyecek ve İçecek nelerdir; en başta gelenleri sizler için araştırıp aktarmak istedik. Siz değerli MobilDost okuyucuları için daha önce Cinsel Gücü Artıran Besinleri paylaşmıştık şimdide tam terci var olan cinsel gücünüzü tamamen sıfırlayan yiyecek ve içeceklerin bilgisini paylaşıyor olucaz. Bu paylaşacağımız yiyecek ve içeceklerden cinsel aktiviteniz öncesinde uzak durmanızda, tüketmemeniz faydalı olacaktır. Bu yiyecek ve içecekler belki de bugüne kadar siz hiç farkında olmadan bunları tükettiğiniz de sizin cinsel gücünüzü sıfırlamış bile olabilir. Şimdi cinsel gücünüzü azaltan hatta bazen sıfırlayan tamamen yok eden yiyecek ve içeceklerin neler olduğuna bakalım. İşte onlardan bazılarını aşağıda paylaşıyor olucaz.

1-KAHVE

Neredeyse hepimizin hergün tükettigi  kahve.Fazla tüketimi, böbrek üstü bezleri başta olmak üzere birçok hormonu olumsuz yönde etkiliyor.Testosteron hormonları da zaman zaman  bu etki altında kalabiliyor ve buda erkek’te cinsel gücün azalmasına veya baskılanmasına sebep oluyor.Bu sebeple kahve tiketiminiz konusunda dikkatli olun.Mutlaka kahve yanında veya arkasından bol miktarda su içiniz.İçtigini kahve türü ne olusa olsun ister türk kahvesi,ister nescafe,ister americano,ister latte,ister cappicione mutlaka yanında veya arkasından bol miktarda su içiniz.Kahve sizi uyanık tutar ama dik tutmaz.

Kahve günlük hayatımızda önemli bir yere ve kullanıma sahip çaydan sonra en çok tercih edilen içecek

 2-GAZLI MEŞRUBATLAR

Yine günlük hayatta hiç  fark etmeden ve bol miktarda tükettigimiz bir başka içecek olan gazlı içecekler.Yapılan araştırmalarda gazlı içeceklerin çok milktarda tüketiminin depresyona yol açtığı yönünde bulgular elde edilmiş.Bildiginiz gibi ki daha önceki yazılarımızda detaylıca anlatmıştık.Depresyonda cinsel hayatı,kişinin cinsel performansını olumsuz yönde etkiliyor.

Gazlı içecekler yazın serinlettiği kadar aynı zamanda kullanım miktarına bağlı olarak kişileri depresyona sürükleyebiliyor.

3-PEYNİR

Hemen ilk sorunuz muhtemelen hangi peynir olacaktır. Cevap antibiyotik ile beslenen ineklerin sütünden üretilen tüm peynirler olacaktır. Peynir cinsel performans için şaşırtıcı bir yiyecek ama gerçek. Gerekçesi de yedigimiz çoğu peynirin antibiyotik tedavisi gören hayvanlardan elde edilen sütten üretiliyor olmasıdır. Farkında olmadan aldığımız bu antibiyotik yüklü süt ve süt ürünleri bizim hormonlarımızı da olumsuz yönde etkiliyor. Bu sebeple mümkün olduğunca organik ürünler ile beslenmenizde fayda olacaktır. Hayvansal tüm gidalar için bu antibiyotik durumu geçerlidir. Kırmızı et beyaz et ayrımı bulunmuyor. Hayvansal ürün tüketirken organik olmasına dikkat ediniz aksi halde bir müddet sonra cinsel performansınız sıfırlanabilir. Bu erkek ve kadın içinde geçerlidir. Sağlıklı bir cinsellik için iyi beslenme önemli.

Peynir kahvaltıların vazgeçilmezi ancak süt ve süt ürünleri içinde bulunan antibiyotik cinsel performansımızı çok kötü etkiliyor. Bu sebeple hayvansal ürünleri tüketirken çok dikkatli tüketmeliyiz.

4-YAPAY TATLANDIRICILAR

Adı üzerinden aslında YAPAY tatlandırıcı yani suni gerçek olmayan tatlandırıcılar bunlar.Bu tatlandırıcılar aspartam içeren tatlandırıcılar dır ve mutluluk hormonu denilen serotonin hormonunun salgılanmasını engelliyorlar.Vücutta yeterince  serotonin salgılanmayınca ki cinsel ilişki sonrasında bununun salgılanması gerek bu suni tatlandırıcılar buna engel olduğu için buda kişide  cinsel soğukluk  veya cinselliğe karşı bir isteksizlik yaratıyor.Bu sebeple bu yapay tatlandırıcı kullanımına dikkat edin içinde yaay tatlandırıcı bulunan yiyecek ve içecekleri lütfen tiketmeyiniz.

Adı üzerinde yapay tatlandırıcılar her alanda tüketimine çok dikkat etmeliyiz, doktor tavsiyesi dışında kullanmamakta fayda var.

5-HAZIR ÇORBALAR

Yine modern kent hayatının hayatı kolaylaştıran ürünlerinden birisi olan ve hiç fark etmeden kullandıgımız hazır çorbalar.İçlerinde bol miktarda koruyucu madde ve tuz olan hazır çorbalar yüksek kan basıncına sebep olabilir.Bu yüzden ereksiyon problemlerinin yaşanması da kaçınılmazdır. Siz zorda kalmadıkça hazır çorba tüketmeyin doğal olmayandan,tencerede taze pişmeyenden uzak durun.

Hazır çorbalar modern kent hayatında hayatımızı kolaylaştırırken aynı zamanda sağlığımız içinde büyük tehdit.

6-CİPS

Patates veya Mısır hiç fark etmez tüm cipsler aynı oranda zararlıdır.Bu cipslerin  hepsinden kullanılan yağların insan sağlıgı için faydaları tartışılır. Bu ürünlerin üretimleri esnasında kulanılan kötü yağlar direkt olarak libidonuza olumsuz etki ederler.Ayrıca kalp ve damar sağlıgına da zararlı oldukları bilinmektedir.Cinsel sağlık içinde kan basıncına kan basıncı içinde sağlıklı damar yollarıa ihtiyacımız olduğuna göre bunlarınn tıkanması ki en ince damarlar cinsel bölgelerde bulunuyor bu sebeple tıkanmaları çok daha hızlı oluyor.Tüketmemenizde fayda var.

Kadınlar için özel cips
Patates veya Mısır hiç fark etmez cips ürünlerinin hepsinde üretimi esnasında kullanılan yağlardan kaynaklı olarak kalp damar sağlığımız için zararlı olabilecek maddeler bulunuyor. Tüketimine dikkat edin.

7-MONOSODYUM GLUTAMAT

Bu katkı maddesi neredeyse tüm paketlenmiş yiyeceklerin  içinde bulunuyor.Sağlığa zararları da herkes tarafından biliniyor.Ancak paketlenmiş tüm yiyeceklere lezzet verip,kullanıcı bağımlılığı sağlayan bu katkı maddesi özelllikle libido da düşüşe etki ediyor.Bu sebeple mümkün olduğunca paketlenmiş ürün tüketmeyin veya içerisinde Monosodyum Glutamat olmayanları tüketiniz.

Bu madde pakete girmiş olan neredeyse tüm hazır yiyeceklerde bulunuyor, bu sebeple paketlenmiş tüm gıdaların kullanımında dikkatli olmalısınız.

8-BAMYA

Yanlış okumadınız evet bildiginiz  bamya sebzesi, bir kıısı insanın çok sevdigi bir kısım insanın hiç sevmedigi sümüklü bamya. Neden bamya peki? Bamyanın sakinleştirici bir etkisi var. Hatta aktarlarda bamya çiçegi çayı da sakinleştirici olarak satılır. Şayet cinsel birliktelik öncesinde bamya tüketirseniz veya bamya çiçegi çayını içerseniz bu sizde performans kaybına neden olur. Bu sebeple cinsel birliktelikte iyi bir performans için bir kaç gün öncesinden başlayarak bamya tüketmezseniz iyi olur. Bamya tüketimi sizin bamya’yıda tüketiyor. Bamya tükenmeden sohbet başlamak için hemen tıklayın.

Bamya insan sağlığı için saymakla bitmeyecek faydasının yanında yatak odasında negatif etkiliyor erkekleri.

9-NANE

Nadir olumsuz etkisi olan otlardan biriside nane dir.Mentol içeren nane,testosteron hormonunun azalmasına sebep  olur.Nane’nin  aynı zamanda serinletici br etkiside vardır ki bununda sebebi içinde bulunan mentol dür.Bu mentol öpüşme öncesi ağız kokusu için harika sonuçlar verirken, erkeklik hormonunun da azalmasına sebep oluyor bu sebeple tüketirken dikkat edelim. 

Nane menthol
Nane yaz aylarında içinde bulunan menthol ile serinletme etkisine sahipken, aynı menthol testosteron hormonunun da azalmasına neden oluyor.

10-ISPANAK

Temel reise güç veren onu kuvvetlendiren ıspanak nasıl olurda bizim cinsel gücümüzü azaltabilir degil mi? Ispanak içinde bulunan yüksek miktardaki çinko oranı, sindirimi sırasında vücuttaki önemli bir enerjiden faydalanır. Yani kısacası tüm enerjinizi bu sindirim işlemi için emer. Bu sebeple seks yapacagınız gün her hangi bir öğünde ıspanak tüketmezseniz iyi olur. Aksi halde sonuç hüsran olabilir ve siz buna hiç anlam veremeyebilirsiniz.Hatta ıspanak yedim şimdi Temel Reis gibi çoşucam diyebilirsiniz. Oysa ıspanak sizin enerjinizi emmiştir.

Ispanak cinsellikte nasıl etkili oluyor
Ispanak içinde bulunan yüksek miktarda çinko’nu sindirim sisteminde sindirilmesi esnasında vücudunuzda bulunan tüm enerjiyi tüketiyor. Bu sebeple performans önce tüketmeyiniz.

Temel Reis gibi çoşmak Safinazın peşinden gitmek için Cinsel Gücü Artıran Besinler başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …

Birbirini daha iyi tanımak isteyen çiftlerin soracagı cinsel sorular

Partnerini Daha Yakından Tanımak İsteyen Çiftler için 10 Cinsellik Sorusu

Partnerinizi daha yakından tanımak ister misiniz? Partnerini daha yakından tanımak isteyen çiftler için 10 cinsellik …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …