Perşembe , 25 Nisan 2024

Çılgın Seks İçin Öneriler

Çılgın Seks İçin Öneriler

Erkeğinizi baştan çıkarmak ve onunla çılgınca sevişmeniz için size çılgın seks önerilerimiz var. Bu yazıyı okuduktan sonra bunları deneyip sonuçları görmenizi istiyoruz. Çünkü bunlara karşı koyabilecek erkek yoktur. Cinsel hayatınız monoton olduysa, bundan kurtulabilirsiniz. Bu sizin elinizde. İşte size cinsel hayatınızı monotonluktan çıkaracak öneriler.

-Erkek arkadaşınız ile birlikte dışarıya çıktığınızda ona sürpriz yapın ve iç çamaşırı giymeyin. Hatta bunu onun kulağına fısıldayın, hızla eve gitmek isteyeceğine hiç şüpheniz olmasın.

-Evde ona özel kıyafetler giyip striptiz yapın.

-Kavga ettiğiniz zamanlarda bile asla seks yapmaktan uzak durmayın. Hatta sinirliyken normalden çok daha ateşli olabilirsiniz.

-Sevişirken yaptıklarından aşırı zevk aldığınızı ona belirten sesler çıkarın. Onunla konuşun ve ona iltifat etmekten çekinmeyin. Bunlar onu ateşleyecek.

-Evinizin, yatak odasının sınırlarını aşın; mutfakta, salondaki koltukta veya masanın üzerinde sevişin. Hatta banyoda suyun kaldırma kuvvetinden faydalanın. 🙂 Değişiklikte fayda vardır, farklı her mekan size farklı zevkler verir.

Kegel egzersizleri kadınlar için son derece önemlidir. Gerek vajina bölgesindeki kasların güçlendirilmesi gerekse mesane kontrolü için mutlaka düzenli olarak yapılmasında fayda vardır. Vajina bölgesindeki kaslar ne kadar güçlü olursa seksten alınan hazda o kadar yüksek olur.
Kegel Egzersizleri

-Kegel egzersizleri ile vajina bölgenizdeki kaslarınızı güçlendirin. Bu egzersizler kadınlarda vajinal bölgedeki kasların güçlendirilmesi için yapılan gerekli egzersizlerdir. Bu egzersizlerin düzenli yapılması halinde bölgedeki kaslar gelişir ve zevk, haz alma hissiniz artar. Ayrıca idrar kaçırma, rahim sarkması veya vajina görüntüsü gibi bazı sorunlar çözülür. Egzersizleri araştırabilirsiniz, imkan buldukça yapmanızda fayda var.

-Mutlaka erkeğinize nasıl bir seks yapmak istediğinizi ifade edin. Hatta isteklerinizi, fantezilerinizi açık açık çekinmeden konuşun. Seksiniz romantik ve sakin mi? Yoksa çılgınca ve vahşi mi olsun?

-Ona seksi ve sıcak sürprizler yapın. Özel günlerde erkeğinize birlikte yapmak istediklerinizi yazın, mesaj atın. Evin bazı yerlerine kısa kısa notlar yazıp saklayın. Çünkü bunları buldukça sizin ile seks yapmak için çıldıracaktır. Aklına düşün.

-Çarkıfelek gibi, birlikte denemek istediğiniz seks pozisyonlarını kağıtlara yazıp çekiliş yapın, bu akşam hangisini yapalım?

-İmkan buldukça birlikte banyo yapın, jakuziyi / küveti kokulu yağlar veya köpükler ile doldurup ortamın güzel kokmasını sağlayın… Eve gelince içine davet edin, kokunun gücünü göreceksiniz.

-Ellerinizi vücudunda gezdirin. Ayak veya el parmaklarınız ile kasıklarına dokunun. Onun da sizin vücudunuzda gezinmesine izin verin. İkinizde birbirinizin vücutlarındaki zevk noktalarını birlikte keşfedin.

-Evde veya birlikte olduğunuz yerlerde yanında giyinip soyunurken çaktırmadan sizi izlemesini sağlayın. Sizi izlemesi onu baştan çıkaracaktır.

-Erkeğinizin meme uçlarına dokunun. Tıpkı kadınlarda olduğu gibi erkeklerin de meme uçları son derece hassastır. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de dokunulması onları tahrik eder.

Cinsel birliktelik öncesinde seks süresini uzatmak ve alınan hazzı maksimize etmek için ön sevişme süresi oldukça önemlidir. Şipşak seks olmasın istiyorsanız ön sevişmeyi iyi yapın ki sonrasında seksten alınan haz yüksek olsun.
Ön Sevişme Önemli

-Siz siz olun bir mecburiyet yoksa asla ön sevişmeyi kısa tutmayın, olabildiğince heyecanı yükseltin.

-Randevu öncesinde en güzel kokunuzu sürün. Erkeğinizin dudaklarında en güzel tadı bırakacak kırmızı rujunuz ile kendinizi iyi hissedeceğiniz en seksi elbiselerinizi giyin. Keyif aldığınız müzikleri dinleyip kendinizi havaya sokun. Siz motive olunca erkekler için de son derece seksi ve çekici olacaksınız. Çünkü kendine güvenen ve gülen bir kadın her zaman caziptir.

-Kendi yatak odanızı kendiniz için bir saraya dönüştürün, siz o evin kraliçesisiniz. Yatağınıza yumuşak yastıklar ve etrafına güzel kokulu mumlar koyun. Bu oda sizin zevk odanız olsun, burada özgürsünüz.

-Erkeğiniz için baştan çıkarıcı kelimeleri, cümleleri, dokunuşları bulun. Çünkü her erkeğin etkilendiği bir şey vardır.

-Sadece erkeklerin değil kadınlarında seks fantezileri vardır. Ayrıca kendi fantezilerinizi paylaşmanız onu tahrik edecektir. Bunları yapmak için sabırsızlanacaktır.

-Kendi vücudunuzu ne kadar iyi tanır ve kendi zevk bölgelerinizi öncesinden ne kadar hızlı belirlerseniz bu gizli zevk bölgelerinizi erkeğiniz ile paylaşmanız, aldığınız hazzı artıracaktır. Kendinize dokunun.

Gri’nin 50 Tonu

-Kendi bay Gri’nizi yaratmak için hayal gücünüzü kullanın.

-Evde sadece iç çamaşırı ve seksi yüksek topuklu ayakkabılar ile ona şov yapın. Çünkü bu onu azdıracaktır!

-Kendinizi tanıyın ve mutlaka vücudunuzdaki en seksi bölgenizi belirleyin. Hatta en seksi bölgenizi açığa çıkaracak kıyafetler giyin. Sabah sizi bu kıyafetleri giyerken gören erkeğiniz akşamın olmasını sabırsızlıkla bekleyecektir. Akşam partiye hazır olun.

-Yatak odanızda mutlaka yatağınızı gören bir ayna olsun ve burada kendinizi izleyin. Seks yaparken, sevişirken birlikte nasıl uyum içinde hareket ettiğinizi görün. Ayrıca çaktırmadan o da bakacaktır, merak etmeyin.

Unutmayın sevişirken veya seks sırasında erkeğinize söyleyeceğiniz; harikasın, müthişsin, lütfen böyle devam et, acele etme, biraz yavaş gibi sözcükler onu ateşleyecektir. Çılgın seks yapmanın tadına varın! Ritmi siz bulun, kontrol her zaman sizde olsun. Konuşmaktan içinizden gelenleri söylemekten çekinmeyin. Hatta burada terbiyesizce konuşabilirsiniz, rahat olun kimse sizi yargılamaz. Seksten sonra da sohbet etmeye, onunla konuşmaya devam edin. Çünkü iyi ve tatmin edici seks için iletişim önemli. Sizin duymak istediklerinizi siz de ona söylemekten çekinmeyin.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …