Çarşamba , 24 Nisan 2024

Baharda Aşkını Arasana

Baharda Sende Aşkını Arasana

Havada aşk kokusu var, sende bu baharda aşkını arasana… Uzun zamandır ağır kış şartlarından hepimiz bunaldık ve güneşi gerçekten de özlemiştik. Hasretle beklediğimiz bahar nihayet geldi…Önce havaya sonra suya sonra toprağa düşen cemreden sonra nihayet Nisan ayının gelmesi ile birlikte güneş kendisini gösterdi ve  tüm erik ağaçları çiçeklerini açtılar. Etraf bembeyaz çiçekler ile doldu, tabiat bu ay yeniden doğuyor. Sizde kışı yalnız geçirenler bu bahar sizde yeniden doğum aynı arıları bal yapmak için çiçekleri, polenleri aradıkları gibi sizde aşkınızı, sevdanızı arayabilirsiniz. Hiç zaman kaybetmeden aşkınızı arayın. Çiçekler açtı, sende aşkına açılsana. Durma hemen çiçekler arasında senin çiçeğini arasana.

Nisan ayıyla birlikte bahar gelince bizde güneşi görünce baharda aşkını bulmak isteyen siz değerli MobilDost okuyucuları için yazmak istedik. Sadece baharda değil her zaman aşkınızı arayın, hiç var geçmeyin.

Baharın gelmesiyle birlikte çiçekler açtı ve sende kendi çiçeğini tıpkı arılar gibi arasana. Baharda sohbet, muhabbet, eğlence, hayattan keyif almak için sende hemen ücretsiz üye ol ve yeni bahar aşkların ile tanış.

Bahar Mevsiminde Aşk Başkadır

Baharın gelmesi ile birlikte tabiat gibi insan bedeni, ruhu da yeniden doğuyor. Güneş hepimizi ısıttığı gibi değiştirip, dönüştürüyor da. Genç kızlar göbeklerini açtıklarına göre kalıcı  yaz da gelmiş demektir. Kadın vücut ısısı erkeklerden daha yüksek olduğu için kadınlar çok daha hızlı kışlık giysilerden kurtulup yazlık kıyafetlere geçebiliyorlar. Mevsim geçişlerine kadınlar daha hızlı adapte olabiliyorlar. Kadın veya Erkek bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte heyecanla yeni aşklara adım atmak  istiyor olabilirsiniz. İçinizdeki bu heyecan ve kalbinizdeki kıpırtılar sizi yerinizde durdurmuyor olabilir. Bahar mevsimi; güneşin kendisini göstermesi ile birlikte, yeniden yeşeren tabiatın kendini göstermesi, rengarenk çiçeklerin görüntüsü ve cıvıl cıvıl kuş sesidir.

Baharın belirtileri sizi iyi ve mutlu hissettirirken içinizdeki aşkı da, sevdayı da ortaya çıkarmaya, haykırmaya hazırlar..Aslında bahar tüm tabiat için yeniden uyanma ve eşini arama zamanıdır. Bu sebeple yaşama sevincini, mutluluğunu artıran bahar mevsiminde duygu yoğunluğumuzda artar. Gerek duygusal gerekse cinsel olarak hislerimiz tavan yapabilir. Bayramdan  önce bayram sevincini  yaşamak için, çık dışarı ve ruh eşini, aşkını arasana…   

Baharda mutlu olmak için sende aşkını arasana. Beklersen aşkın sana gelmesi ve seni bulması ihtimali çok düşük olacaktır.

Çiçekler Açtı Sende Aşkına Açılsana

Güneşin parlak ışıkları ve etrafta cıvıl cıvıl öten kuşların sesleri ve o harika çiçek kokuları ile beraber yaşadığımız duygu yoğunluğu da artar. Tabiatın canlanması, yeniden doğması ile birlikte hormonların da bahar ayına uygun şekilde normalden fazla salgılanmasıyla birlikte duygularında yoğunlaşarak kişilerde libidonun artması normaldir. Bu aylarda kendinizi duygusal ve cinsel olarak aşırı istekli hissedebilirsiniz. Artan libidonuz sizi baharda aşkınıza götürüyor olacaktır. Sizde arılar gibi çiçeğinize konacaksınız. Eşinizi, aşkınızı bu bahar bulacaksınız. Aşkını bulmak için arasana!…

İlkbahar mevsiminde aşkı bulmak başlıklı yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

İlişkide kapris, tavır olmaz o sizi aramasa bile siz onu her zaman arayın. Sürekli siz arıyor konumunda kalmak istemiyorsanız bunun bir dengesini bulmalısınız. Sağlıklı bir ilişkide kapris, tavır, naz olmaz. Fazla naz aşık usandırır.

O Seni Aramasa da Sen Onu Arasana

İster yeni olsun ister eski tüm ilişkilerde karşılıklı naz, tavır, kapris bunların hepsi sadece ilişkiyi ve tarafları yıpratır. Bu sebeple  bir ilişki yaşıyorsanız karşınızdaki partneriniz sizi aramasa bile siz ona tavır olsun diye onu aramamazlık yapmayın ilk fırsatta arayın. İlişki içinde tabi ki hep arayan soran siz olmayın bunu bir dengesi olmalı. Sadece kapris yapmak adına onu aramıyor olmayın. Yeni bir aşk arıyorsan, yalnızsan ve aşka ihtiyacın varsa bu durumda onun  seni araması, gelip bulması pek mümkün olmayacağı için senin onu araman gerekecektir.

Olduğu yerde çivi gibi çakılı durarak kimsenin gelip seni bulması mümkün olmayacaktır. Seni çivi gibi beklersen ancak gelip bir keser, çekiç bulabilir, sana vurup duvara çakmak için. Bahar geldi, havalar ısındı, çık dışarıda insanlar ile temas et sosyalleş, arkadaş toplantılarına katıl, artık pandeminin de etkisi bir oranda  azaldığı için sosyal hayat yeniden başladı diyebiliriz.

Duyguların çoştugu bahar aylarında libido tavan yapar. Duygusal ve cinsel olarak en istekli olduğumuz zamanlardır bahar ayları. Bahar ile birlikte hem cinsel hem duygusal hayatımız renklenir.

Dışarıya çıkıp kendini göstermezsen başka birisinin gelip bulması görmesi çok mümkün olmaz. Sadece sosyal medya üzerinden resim paylaşmak ile sağlıklı bir ilişki kurulamaz. İmkan buldukça hayatın içine katıl, kalbin gibi  gözlerinde açık olsun. Her an hayatının aşkıyla tanışabilirsin.

Numaran Görünmeden Arasana

Senin gibi yalnız olup! hayatının aşkını arayan binlerce MobilDost üyesi Türkiye’nin en büyük arkadaşlık platformu olan MobilDost üzerinden yalnızlıklarına bir son verdiler. Buradan tanıştıkları arkadaşları ile yep yeni bir mutluluğa yelken açtılar. Sende yeni bir aşk istiyorsan durma hemen arasana…Üstelik son derece güvenli, telefon numaran kimse tarafından görülmez. MobilDost’a üye olmak ücretsiz ve çok kolay, hemen buradan  olabilirsin. Unutma! Burada olan burada kalır…Sende mutlu olmak için arasana.     

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …