Cuma , 19 Nisan 2024

Arabada Seks Fantezisi

Arabada Seks

Kadın veya erkek herkesin aklında mutlaka bir gün arabada ön koltuk veya arka koltukta sevişme fantezisi vardır. Özellikle gençler için sevişecek mekan bulmak zor olunca araba içi konfor olarak  bir yatak gibi olmasa da acil durumlar için arabada seks bir tercih olabilir. Özellikle yaz aylarında  zamanın uzun olması pek çok ortamın bunun için daha uygun olması ve kişilerin üzerinde çok fazla kıyafet bulunmaması arabada seksi cazip hale getiriyor.

Kışın havanın soğuk olması kat kat giyiniyor olmak  aracı park edecek güvenilir mekan bulmakta yaşanılan sorunlar olayı zorlaştırıyor. Ancak baharın gelmesi ile birlikte acil durumlar için araba bulunmaz nimet oluyor. Gerçek hayatta arabada seks, filmlerde izlediğimiz sahneler gibi olmuyor. Çünkü burada çok fazla uyum gerekiyor. Sonuç olarak mekan konforlu değil, ortam güvenli değil, rahat değilsiniz. Yani istediğiniz şekilde olmamasına rağmen buna uyum sağlayıp, zevk almayı başarmak gerekiyor. Bu sebeple hayal etseniz bile yapmak herkesin harcı değil. Ancak çok heyecanlı olduğu kesin. Bu heyecanı yaşamak isterseniz bunlara lütfen dikkat edin.

HEYECANA HAZIR OL

-Arabanız üstü açık mı kapalı mı? Koltukları kumaş mı? Deri mi? Özellikle yazın sıcak havada arabada seks yapmak zorlayıcı olur. Hatta aracın koltukları deri ise işiniz çok daha zor demektir. Çünkü sıcakta deri koltuklar yapış yapış olur ve vücudunuza yapışır. Hareket edemezsiniz. Bu sebeple koltuklara mutlaka havlu, çarşaf gibi bir şey serin. Şayet havlu, çarşaf gibi bir şey yoksa partnerinizi uyarın, farklı bir sevişmeye hazır olsun.

-Arabada seks yaparken hızlı olmalısınız, neticede evde yatakta değil araç içindesiniz. Hızlı olmanız gerektiği için kıyafetlerin hepsini çıkarmanıza gerek kalmaz. Hızlı olmak iki sebepten dolayı önemlidir. Birincisi; zaman kazanın. İkincisi; olur da sizi araç içinde birisi görür ve arabaya doğru gelirse giyinmeniz hızlı ve kolay olsun. Sonuç olarak arabada seks yaparken hep tetikte olmakta fayda vardır.

ÖN MÜ ARKA MI?

-Bazıları ön koltuk sever! Evet ön koltuk eğlenceli olabilir, şayet ön koltukta yapmaya karar verdiyseniz bunun mutlaka yolcu koltuğu olmasına dikkat edin. Çünkü sürücü koltuğunda bulunan direksiyon sizi rahatsız eder ve bir de korna riski var. Ön koltukta en büyük tehlike yanlışlıkla el frenini aşağıya indirmeniz olur. Şayet yokuş bir yerdeyseniz yokuş aşağıya gidebilirsiniz. Zevke gelip kendinizi kaybetmeyin!

-Rahata ve konfora önem veriyorsanız tercihiniz arka koltuk olsun. Sadece arka koltukta çok dağılmayın ki hızla toparlanabiliyor olun. Arka koltuk öne göre çok daha rahattır ve hatta uzanabilirsiniz. Arabada seks’i tam olarak yaşamak için arka koltuk doğru mekan olacaktır. Ayrıca alan genişleyince pozisyon zenginliği de oluşur.

-Arabada müzik: Evdeki yatak odasında hangi müzikleri nasıl dinliyorsanız arabada da her çıtırtıdan ürkmemek, korkmamak ve havaya girmek için biraz müzik iyi olur. Sakin müzikler seçmenizde fayda var aksi halde dışarıdan tamamen izole olursunuz ki bu da istemeyeceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Arabada seks fantezisi her kadın ve erkek için farklı olabilir, ancak endişe ve korkular aynıdır. Yakalanma, görünme korkusu aynı olur ve bundan kaynaklı stres ve sonunda yaşanan haz duygusu çok farklı yaşanır.
TERCİHİNİZ BÜYÜK MÜ? KÜÇÜK MÜ?

– Büyük mü? Küçük mü? Sonuç olarak arabanın boyutları önemli, büyük arabada daha fazla pozisyon seçeneğinden dolayı daha iyi seks yapılır. Fakat küçük, tek kapılı bir araç içindeyseniz işiniz zor. Gece boyunca uğraşacaksınız yada aracın dışına taşacaksınız demektir. Yada hiç takılmayın boyutuna keyfinize bakın.

-Hijyen: Araç içinde peçete, kolonyalı mendil gibi temizlik malzemelerinden bolca bulunduğundan emin olun. Öncesinde ve sonrasında bunlara ihtiyacınız olacaktır. En çok ruj lekesinin çıkması için bunlara ihtiyaç duyacaksınız. Bir de torpido gözünde veya araç içinde saklı bir yerde prezervatif bulunsun. Son dakika uğraşmayın. Bagajda da her zaman battaniye gibi malzemeleriniz hazır olsun.

Araç içindeki ısının artmasından kaynaklı olarak arabada seks esnasında camlar buhar olur. Özellikle kış aylarında oluşan buhar yaz aylarında üstü açık otomobillerde yapacağınız için olmayacaktır. Teriniz terine karışacak.

SAUNA

-Sauna: Araç içi bir müddet sonra sauna gibi buhar altında kalacaktır. Bunu önlemek için ortam uygunsa, hava şartları da müsaade ediyorsa camları bir miktar açın. Ancak hiçbir şekilde camları sonuna kadar açmayın. Birde orgazm anında dikkati olun, alan küçük olduğu için kafanızı camlara vurup yaralanmayın.

-Lokasyon seçimi: Belkide en önemli konu bu. Nerede yapacağız? Arabada seks yapacaksın, gizli bir alan olmalı ki ortam güvenli ve rahat olsun. Daha önceden tecrüben yok ve yer bilmiyorsan işin zor. Yer aramaya hızlıca başla. Kalabalık olmayan, sakin ve güvenli bir alana ihtiyacınız var. Mümkünse karanlık yerleri tercih edin ama gözünüz açık olsun. Araç içi lambası kapalı olsun.

-Yakalanmaya hazır ol: Yakalanmaya her zaman hazır ol. Yakalandığında neler söyleyeceğini, bahanelerini aklında hazır tut. Bu işin heyecanı yakalanma riskinde saklı. Bu risk ile biraz adrenalin yükselir ve heyecan olur.

Kaçmaya hazır ol: Evet yanlış okumadın! Şartlar istediğin gibi gelişmezse anahtar hep kontakta takılı ve aracın da çalışmaya hazır olsun. Her an kaçmaya hazır ol. Aracını park ederken bunların hepsini hesaplamalısın.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …