Perşembe , 28 Mart 2024
kadınlarda erojen bölgeler
Kadınlarda ve Erkeklerde erojen bölgeler

8 Erojen Bölgemiz

Vücudunuzda Bulunan 8 Erojen Bölge

8 erojen bölge; Zevk noktasının veya noktalarının nerede, nerelerde olduğunu biliyor musun?

Bilmelisiniz ki; iyi bir seks için cinsel organlarımız olan penis ya da vajinadan çok daha fazlasına sahipsiniz.

Birçoğumuz, vücudumuzun farklı yerlerinde erojen bölgeler olduğunu unuturuz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu tatlı kısımlar hem erkek hem de kadınlar için benzerdir. Bir dahaki sefere, partnerinizin vücudunun her bir santimini, doğrudan amaca ilerlemek yerine, yol boyunca keşfetmeyi deneyin. Bazı önemli bölümlerin gözden kaçırıldığını düşünüyorsanız, bir sonraki seksiniz için bu yazıyı bilgisayarınızdan çıktı alıp yatak odanızda göreceginiz bir yere asmanız iyi bir fikir olabilir…Hatta yazıyı görseller ile süsleyebilirsiniz.Sevişme esnasında okumak yerine resimlere bakarak tatbik edebilirsiniz.

Kadınlarda erojen bölgeler
Kadın veya Erkek vücudunda bulunan en etkin 8 erojen bölgeyi bu yazımızda sizler ile paylaşıyor olucaz. Hiç şüphesiz bu erojen bölgelerin en başında dudaklar geliyor…Her şeyin başladığı yerdir dudaklar.

Vücudumuzda bulunan bu 8 erojen bölgeyi teker teker siz MobilDost okuyucularına  aktarıyor olalım. Cinselliği tahrik eden beyne seks sinyali gönderen sinir uçlarına dokunuyor olucaz. Bu yazımızda paylaşacağımız 8 erojen bölge dışında yazımızda yer almayan ancak her zaman etkili olan erotik konuşmalar, cinselliği çağrıştıran cinsel içerikli karşılıklı sohbetler veya telefon konuşmaları da sizin seks açısından hazır olmanıza katkı sağlar. Bu sebeple imkan buldukça cinsel içerikli mesajlaşmalar veya telefon konuşmaları tahrik olmayı ve tahrik etmenizi sağlayacaktır. İyi bir seks iyi bir iletişim ile başlar, gözler ve sözcükler bunun için etkili olacaktır.

1.Kırmızı Dudaklar

Öpüşmek genellikle birçok insan için iyi bir başlangıç noktası olduğundan, partnerinizin dudaklarına biraz daha fazla odaklanmak partnerinizin ısınmasına ve havaya girmesine yardımcı olur.

Şunu deneyin: Sakin bir film seçin; partnerinizin dudaklarını öpün ve dilinizi nazikçe onun diline sürtün – partneriniz olumlu tepki verirse, alt dudağını da emmeyi deneyin.

Ya da bunu: Dudaklarına dudaklarınızla masaj yapın ve şakacı bir şekilde dudaklarınızı onun dudaklarının üstüne bastırın. Ardından, yumuşakça dudaklarını ısırabilir hatta başparmağınızı kullanarak okşayabilirsiniz

Kadınlar erojen bölge boyun
Kadın veya Erkek için başlangıç noktası olan dudaklardan hemen sonraki ikinci durak boyun ve omuzlar olacaktır. Her iki cinsiyette cinsellik esnasında boyun ve omuzlarından yapılan dokunuşlar karşısında etkilenirler.

2. Boyun ve Köprücük Kemiği

Boynun kenarları ve ense fazla sayıda sinir ucu barındırır, bu nedenle bazı insanlara ilham vermek için ihtiyaç duyulan tek şey sadece hafif bir dokunuştur.

Partnerinizin boynuna hem öpücükler kondururken arada bir ısırın. Bu şekilde çelişkili davranmanın da son derece uyarıcı olabileceğini unutmayın. Partnerinizin hoşuna giderse ısırıp, emerek daha haşin davranabilirsiniz.

Ya da bunu: Dilinizi partnerinizin köprücük kemiğinin arkasındaki göçükten boynuna kadar götürün. Dilinizi olabildigince aktif kullanıyor olun.

3. Kulaklar ve Memeleri

İnsanların birçoğu için kulağın en seksi kısmı kulak memesiyken diğerleri içinse kulağa fısıldanan tatlı sözler daha seksidir.

Kulakla oynamak herkese uygun olmayabilir. Partneriniz bu konuda daha önce kötü bir deneyim yaşadıysa ve geriliyorsa önce bir nabzını yoklamak gerekir.

Bunu deneyin: Kulağının arkasında bulunan saç tellerini tararken partnerinizin kulağının kenarını parmağınızla gıdıklayın.

Ya da bunu: Partnerinizin boynunu öperken, nefesinizi yukarı, kulağına doğru verin ve ardından kulağının ucunu emmeye başlayın. Kulak memesi çok hassas oldugu için her türlü dokunma ve titreşimden etkilenir.

erojen bölgeler
Kulak memeleri oldukça hassas yerlerdir, cinsellik esnasında kulak memesinden etkilenmeyen veya gıdıklanmayan kimse yok gibidir. Dudaklarınız ile kulak memelerine yapacağınız minik dokunuş ve ısırıklar partnerinizi azdıracaktır.

4. Kafatası

Küçük kafa masaj aletlerinin bu kadar popüler olmasının bir nedeni var, ancak bir çift el her zaman daha iyi sonuçlar verir. Eller içinde sevgi barındırıyor.Sevgiyle yapıaln kafa masajları karşı taraf içinde hem duygusal hemde fiziki tatmin sağlayacaktır.

Bunu deneyebilirsin: Partnerinizin saçlarıyla oynayarak başlayın ve kafa derisine başparmağınızla ve parmaklarınızın ucuyla masaj yapmaya devam edin. Ortamı ısıtmak için tırnaklarınızı kafa derisi üzerinde hafifçe hareket ettirmeniz gerçekten iyi hissettirebilir.

Ya da bunu: Boyun çizgisinin hemen üstüyle saç çizgisinin bittiği alanın etrafını parmaklarınızla hafifçe sıkın. Bu partnerinizin gerilimini almak için harika bir yöntemdir.Boyun ve kafatasına yapılan masajlar seks için çok iyi sonuçlar verir.Cinsel birliktelik esnasında bu masajı ne zaman ne şekilde yapacagınızı öğreniyor olmalısınız.

5. Bilek İçleri

Bilek içi, fazla dokunulmamış bir alan olduğu için hassas bir nokta olabilir.

Bunu deneyin: Partnerinizin karşısında otururken – örneğin masada karşılıklı olarak – bileklerini bir elinizde nazikçe tutun ve göz temasını bırakmadan diğer elinizin başparmağını bilek içlerinde hareket ettirin. Küçük dokunuşlar ile onu tahrik ediyor olacaksınız.

Ya da bunu: Ön sevişme sadece yatak odasında gerçekleşmez. Bir dahaki sefere el ele tutuşup birlikte yürürken bileğinin içini başparmağınızla okşayın. Bunun sonucunda, en kestirme yoldan hızlıca eve dönmeniz veya hemen orada uygun bir pozisyonda seks yapmanız gerekebilir.

6. Meme Uçları

Geldik erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği bölgeye. Meme uçları sinir uçlarıyla doludur ve vücudun en hassas bölgelerinden biridir. Bu alan erkeklere gelince genelde unutulur ancak bazı erkeklerin meme uçları inanılmaz derecede hassastır. Bazı kadınlar içinde erkek memeleri vazgeçilmezdir.

Meme uçlarının etrafındaki alanı parmağınızla okşayın ve hafifçe öpün. Yavaş yavaş başlayın ve zamanla neyden hoşlandığını anlayın.Hafif öpüşlerden sonra diliniz ile meme uçları etrafından küçük halkalar çizin.

Seks moduna yavaş yavaş girmek için, partnerinizin meme ucuna hafifçe üfleyin ve partneriniz daha fazlasını isteyince dilinizin kıvrımlarını kullanarak yalayın.Yavaş yavaş sertleşmeye, meme uçlarını hafifçe ısırmaya başlayabilirsiniz.Çok canını yakmadan bu şekilde devam edin.

Erojen bölgemiz kalçamız
Özellikle kadınlarda en hassas erojen bölgedir kalçalar. Ayrıca kadın ve erkek karşı cinsi ilk gördüğünde ilk baktığı bölgelerden birisidir kalçalar. Güzel kalça tercih sebebi olabilir ayrıca seks esnasında da güzel ve çıkık kalçalar seksin ritmini değiştirir.

7. Kalçalar

Kadın ve Erkek genel olarak herkesin ilk baktıgı yerdir kalçalar.Yemegin salçalısı kadının kalçalısı diye söz bile var.

Kalçalarda milyonlarca sinir ucu vardır. İşte burada eğlenceli olun!

Partnerinize uzun bir sırt ve bel masajı yapın ardından kalçalara yönelin ve sıcaklığı artırın.

Partneriniz size oral seks yaparken, ona ne kadar keyif aldığınızı göstermek için kalçasını sıkın. Bazı insanlar, cinsel ilişki sırasında ya da ön sevişmenin bir parçası olarak kalçaya atılan şaplakları severler. Bu şaplak konusunda dikkatli olun partneriniz sevmiyor ise tekrat etmeyin.

8. Ayaklar

Gerçekten iyi bir pedikür ve ayak masajı yaptırdıysanız, bunu zaten biliyor olacaksınız.

Bunu deneyin: Partnerinize ayak masajı yaparken, eğilin ve bir veya iki parmağını ağzınıza koyun. Yavaşça agızınızın sıcaklığında emmeye başlayın.

Ya da bunu: Partnerinizin ayaklarını ve parmaklarını gıdıklayın, öpün ve üst derisini nazikçe çimdikleyin ya da hassas masaj jelleri ile yavaşça ovun. Ayalar üzerinde yapılan her dokunuş onu seks içi biraz daha fazla hazırlıyor olacaktır. Tüm sinir uçları ayaklarda toplandığı için en hassas bölgedir ayaklar.

Herkesin farklı şekilde dokunulmayı sevdiği ve bir insanı baştan çıkaran bir şeyin diğeri için tat kaçırıcı olabileceği doğru fakat sevgilinizin vücudunun tüm farklı alanlarına dikkat etmeniz bazı zevk noktalarının keşfedilmesine olanak sağlayabilir.

Dahası mı? İç uyluk, pelvik bölge, penis ve vajinayı bulmak için efor sarf etmeye gerek yok, bu yüzden onları buraya dahil etmedik…Buradan sonrası sizin hayal gücünüze ve fiziki kondüsyonunuza kalmış cinsel hayatınızı zenginleştirebilirsiniz. Daha önce paylaşmış olduğumuz Dokunma Sanatı Karezza yazımızı mutlaka buradan okumalısınız. Seksten aldığınız haz zevk artsın istiyorsanız daha yavaş ve dokunsal olmalısınız. Ön sevişmeyi uzun tutmalı ve sevişirken mümkünse gözleriniz ile temas kurup konuşuyor olmalısınız. Yatakta sadece komiklik yapmayın gülmek seks için oluşan konsantrasyonu bozacaktır.

Henüz MobilDost gerçek arkadaşlık sitesi üyesi olmadıysanız ücretsiz ve sadece telefon numaranız ile hemen buradan üye olabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …