Cuma , 19 Nisan 2024
sexting-ask-mektuplarinin-yerini-aldi
sexting-ask-mektuplarinin-yerini-aldi

Sexting Aşk Mektuplarının Yerini Aldı

Günümüzde kokulu aşk mektuplarının yerini mesajlaşma platformları ve sexting aldı. Partneriniz ile aranızdaki buzları eritmek, var olan ilişkinize biraz heyecan katmak istiyorsanız! Sexting tam size göre bir yöntem.

Sexting nedir? Sorusunun cevabı için buraya tıklayabilirsiniz.

Özellikle büyük kentlerde yaşayanlar için iş temposu yoğunluğu ve zaman kısıtlılığının getirdiği rutinlik, ilişkinizdeki o müthiş büyüyü kaybetmeye neden olabilir. Sexting ilişkinizin ilk günlerinde yaşadığınız karşı konulamaz tutkuyu, heyecanı daha güçlü bir halde geri getirecektir. Karşılık bulmak için mutlaka senin de karşılık vermen gerek.

Özellikle Covid 19  virüs salgınından dolayı çiftler  bu sokağa çıkma yasağının olduğu karantina günlerinde birbirlerinden ayrı kaldılar. Karantina sürecini aynı evde birlikte geçiren çiftler olduğu gibi yaklaşık bir yıldır süren bu karantina sürecinde aylardır birbirlerini görmeyen çiftlerde bulunmakta.

Bu ayrılığın pek çok farklı sebebi olabilir. Yeni yaşam tarzımız zorunluluktan dolayı bu şekilde olunca telefonda erotik içerikli yazışmalar ve görüntüler devreye giriyor.

Sexting dediğimiz çiftlerin uzaktan birbirini özlediğini en seksi yollar ile ifade etme sanatı olarak

anlatılabilir. Telefonda seksi konuşmalar yapmak, erotik mesajlar atmak başlıca sexting adımlarıdır. Karşı tarafı tahrik edecek resim veya video göndermek sexting için ileri adımlardır. Sexting çiftler arasındaki özlemi ve mesafeyi gideriyor.

Görüntülü görüşme teknolojisinin yaygınlaşması ile çiftler sanki aynı mekandaymış gibi birbirlerini görerek sevişebiliyorlar.

Ancak çiftlerden biri veya ikisi de utangaç ise sexting için bir girişimde bulunamıyorlar. Yakın zamanda gündeme gelen MetaVerse ile birlikte kişilerin sanal ortamda oluşacak avatarları ile telefonda başlayan bu seksi sanal ortamda çok boyutlu olarak yaşıyor olacaklar.

Sexting sürecini olabildiğince ağırdan alın ki her iki tarafta tatmin olabilsin. Acele etmeyin oldu bittiye getirmeyin.

Sexting Sürecini Ağırdan Alın

Sexting için ilk adımda cinsel içerikli mesajlar göndermeyin. Karşınızdaki kişiyi düşündüğünüzü, onu ne kadar çok özlediğinizi ifade edecek samimi ve duygusal mesajlar gönderin. Asla tüm duygu ve düşüncelerinizi bir mesajda yazmayın.

Süreci ağır ağır, karşı tarafın tepkisini ölçerek, alacağınız cevaplara bakarak, yavaş yavaş ilerleyin. Sexting’i partneriniz ile bir ön sevişme gibi kullanın.

Sexting sonrasında yaşanacakların belirtilerini karşı tarafa vererek  aranızdaki karşı konulamaz tutkuyu olabildiğince artırın. Acele etmeyin. Şeffaf ve açık iletişimden yana olun. Fakat karşı tarafa duymak istediği her şeyi bir anda vermeyin ki işin zevki kaçmasın.

Gerçek hayattaki tahrik edici konuşmalarda olduğu gibi, ona neler yapmak istediğinizi seksi bir ses tonunu ile anlatın.

Sexting için olabildiğince davetkar olun. Sexting esnasında bulunduğunuz ortamı ve çevrenizi iyi kontrol edin. Bu esnada başkasına yakalanmak istemezsiniz. Kişisel tatmin için vücudunuzu iyi tanıyor olmalısınız.

Mutlaka Davetkar Olun

Sexting esnasında yavaş yavaş acele etmeden ortamın ateşi artırın. Örneğin; onu nasıl hayal ettiğinizi ve size neler yapmasını istediğinizi samimi olarak söyleyin. Daha önceden yaşadığınız tutkulu bir sevişmeyi hala hatırladığınızı, unutmadığınızı ve hala içinizi ürperttiğini söyleyebilirsiniz.

Ayrıca davetkar, çıplak bir resminizi  göndermek onu çıldırtabilir. Bulunduğunuz ortam neresi olursa olsun onu yine de istediğinizi ve kendi vücudunuza onu düşünerek dokunduğunuzu anlatın.

Girişken ve Talepkar Olun

Sizin cesur olmanız karşı tarafa çekici gelecektir. Ona istediklerini veriyorsanız sizde ondan istediklerinizi  almaktan da korkmayın. Ona mutlaka sorular sorun, en mahrem fantezilerini sizin ile paylaşmasını sağlayın. Unutmayın ki sexting esnasında normal hayatta söylenemeyenleri söyleyecek cesareti buluruz.

Hatta sexting’in bir amacı da normal hayatta yüz yüze konuşamadıklarımızı özgürce sınırsızca konuşmaktır. Kendinizi en iyi şekilde ifade edebiliyor olmanız gerek ki karşı tarafta size aynı şekilde yaklaşabilsin.

Size önereceğimiz bazı mesaj örnekleri;

-Sana bir sürprizim var

-Eve geldiğin anda soyunmaya başlayacağım

-Seni çok arzuluyorum

-Tüm gün seni ve bana verdiğin zevkleri düşündüm

-Kendine dokunurken ne düşünüyorsun?

-Bu gece kontrol bende olacak

-Dün gece rüyamda bizi gördüm

-Saçlarımı çekerek benimle sevişmeni istiyorum

-Boşalmana bana yalvarana kadar izin vermeyeceğim

-Bugün iş yerinde giydiğim kıyafetimin altındaki iç çamaşırını asla tahmin edemezsin

-Acele etme lütfen, yavaş yavaş soy beni

-Seni hissetmek  istiyorum

-Bana aldığın kırmızı iç çamaşırım şu an üzerimde

Telefonda sexting anında mesajlaşmaya göre duygular daha net karşı tarata yansıdığı için çok daha heyecanlı olacaktır. Anı yaşa.

Ayrıca gün içinde iş yerinde bile telefonda sohbet ile küçük yaramazlıklar yapabilirsiniz. Telefonda sohbet esnasında tüm duygu ve düşünceler daha hızlı aktığı, çiftler arasındaki etkileşim çok daha yüksek olacağı için alınan haz da aynı oranda tatmin edici olacaktır.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …