Salı , 23 Nisan 2024
erkeklerin yalan 11'i
Erkeklerin yalan takımı sahada

Erkeklerin Yalan 11’i

Erkeklerin yalan 11’i, futbol takımının ilk 11’i gibi erkeklerin de bir yalan 11’i vardır. Bir önceki yazımızda erkeklerin 10 temel yalanını yazmıştık bugünde modern kentli erkeğin yalan 11’ini yazıcaz. Bakalım bu yalanlar size tanıdık gelecek mi? Ya bunları söylemiş yada bu yalanları duymuş olabilirsiniz. Gelin şimdi siz değerli MobilDost bloğ okuyucularımız ile birlikte erkeklerin yalan 11’ini birlikte inceleyelim.

Erkeklerin çok iyi yemek yaparım yalanı

1. Yemek pişirmeye bayılırım! 

Tabi ya, hangi erkek bayılmıyor ki. Hatta eminim bir ara yemek kursuna falan devam ettin ama iş yoğunluğundan dolayı bıraktın, hatta arkadaşlarla bir pizza restoranı açmak istediniz ama içinizden birisi size yamuk yaptı ve bu isteğin hep içinde kaldı senin. Ne dersin, kız bir gün sana gelsin ve sende ona o çok meşhur kekinden yap uyar mı? Arkadaşlar lütfen bir miktar yaratıcılık kullanalım artık. Çağan Irmak Issız Adam filminde bu konunun ekmeğini yedi ve rafa kalktı artık iyi yemek pişiren erkek çekiciliği. Çekici olayım derken, evlenip günde üç öğün yemek pişirmek var işin içinde, lütfen sorumlulukla kızlara yavşayınız.Yada kızlar kendinizi bu tiplerden uzak tutun. Telefonda yalan söylenip söylenmediğini nasıl anlarsın başlıklı yazımızı buradan hemen okuyabilirsin.

2. Kıskanmak ilkel erkeklerin işi, bana uymaz.

Mesela ilk çağlarda yapıyordu bunu erkekler, neden çünkü ilkeller de ondan. Aslan, kaplan, mamut yiyen, kürk don giyen insanın işi kıskanmak. Oysa ben plazalarda çalışan, ayda 10.500 lira kazanan, altında Fıat Uno’su olan bir adamım kıskanmak benim neyime? Karşındaki kız da hemen inandı buna ve akşam sana gelmek için evden izin alıyor şu an… Safsınız saf! Bir işin de ortasını bulun lütfen. Kıskanmamak ile kıskanmak arasında geniş bir gri alan var kullansanıza? Neden hemen ben kıskanmam diye kestirip atıyorsunuz? Sonra kızın dolabındaki bütün mini etekleri kesen manyaklara dönüşüyorsunuz, ben bile biliyorum artık bunu. Kıskanmak bir zayıflık veya ayıp değildir. Kıskanmaktan korkma ve utanma lütfen.

Babamla sorunlarım var yalanı
Bunalım takılan ve bir oranda dikkat çekmek isteyen ve sorumsuz erkeklerin ortak yalanı olan babamla sorunların var tripleri.

3. Babamla hiç bitmeyen sorunlarım var.

Onun için mi böyle elinde sigara, millet partide coşarken uzaklara dalıp dalıp gidiyorsun?-Evet-Eee madem partiye gelmeseydin de gidip babanla sorunlarını halletseydin ya? Silah zoruyla mı getirdiler seni embesil?Bir kadın size böyle davranmadığı sürece akıllanacağınız yok sizin. Babamla sorunlarım var, annemle bozuğuz, eniştem çok sıkıyor beni, amcamı döveceğim diyerek kız tavlanabileceğini kim öğretti size bilmiyorum ki? Safkan evladı, bugün babasıyla küsen yarın kan bağı olmayan kızın yüzüne bakar mı? Bunu düşünmüyor mu sanıyorsunuz kızlar?Git babanın elini öp de af dile, gerzek gibi partilerde sürteceğine.Biraz ailen ile iyi geçinmeyi öğren, bunalım takılmayı bırak.

4. En son biten ilişkim beni çok sarstı. 

Hıı dimi? İçinde bir şeyler öldü, kırıldı, artık kadınlara güvenmiyorsun ve yeni bir ilişkiye hazır değilsin. Ne oldu? Kadın sana benimle ilişkiye gir diye yalvardı mı ki bunları açıklıyorsun? Yaraların varsa git hemşireye pansumanını yaptır öyle gel, kendine sevgili mi arıyorsun hasta bakıcı mı? Arızalı, manyak tipler kızları etkiler diyen ilişki uzmanını bir bulsam önce onu döveceğim, ardından tek tek hepinizi bulacağım olum. Eskiden de bu Polat Alemdar tiplemelerinin cazibesi şimdi kalmadı.

5. Bir dergiye ufak tefek bir şeyler karalıyorum (Playboy forum köşesi). 

İstersen ona bir şiirini oku ha ne dersin?”…Ballı üçgen dedikleri, gerçek bal değil içimdeki karanlık tamamen sekssizlik bir girsen hayatıma neler neler yaparız salonda başlar mutfakta noktalarız…”En iyi şiirin bu değil mi? Kız evine gelse, yazdıklarına bakayım dese ne göstereceksin, bırak yazıyı şimdi yumulalım mı diyeceksin? Edebiyatın seks uygulaması bu değil ki? Az Bukovski falan oku bari. İyi bir kütüphanen olsun en azından.

Gizlim saklım yoktur her şeyi ortada yaşarım yalanı
Gizlim saklım yoktur hayatı olduğum göründüğüm gibi yaşarım diyen oldukça samimi görünen erkeklerin yalanları

6. Gizlim saklım yoktur benim, hiç hazzetmem gizli kapaklı işlerden. 

Tabi ya, geneleve gider akşamına gelip sevgiline anlatırsın. Facebook’tan, İnstagram’dan yürüdüğün kızların listesini her ay düzenli olarak sevgiline verirsin. Kızlar çok salak erkekler çok akıllı diye nereden yerleşti kafanıza bilmiyorum ki, yediğiniz yemek hakkında bile yalan konuşmakta bir beis görmezken, yalanı hiç sevmem demek vicdanınızda ufacık da olsa bir sızlama yaratmıyor mu?Biraz utanmanız olsun.

7. “Eternal sunshine of spotless mind” der susarım.

Sus tabi, çünkü bir tek o filmi ezberleyip, bütün ekmeği yemeyi bu film üzerine bina ediyorsunuz. Kitap denince de “kürk mantolu madonna” deyip sustuğuna bahse girerim çünkü Cin Ali, Ali Topu Tut serisinden direkt Kürk Mantolu Madonna’ya altladın, arası yok.

8. Kore ve İran sineması favorim, bir de Aamir khan var.. bilir misin? 

Hay yaşa be, böyle sinema zevki olan bir insana hangi kız dayanabilir ki? Hatta evinde DVD koleksiyonu var değil mi? 3 Aptal’ı 10 kere falan izledin, hele “Bir Ayrılık” diye bir İran filmi var resmen efsane yani. Ve şundan da eminim ki, Nuri Bilge Ceylan’ın anlatım tarzı seni yoruyor… Kim anlayacak o kadar şeyi bir kadın tavlamak için. Oysa Kore sinemasında dövüş falan da oluyor izleyebiliyorsun.Şimdi hepsinden öte Netflix filmleri var bunları ezbeliyorsundur.

9. Çok kadının hayatına girdim, ama hiçbiri benim hayatıma giremedi.

Girmedi mi kaçtı mı? Resmen itiraf ediyorsun farkında değilsin, ben kadınların hayatına sızdım, beni fark eden kaçtı diyorsun kendi ağzınla. Karşındaki kadın bunu anlıyor da sen hala fark edemiyorsun ya ona üzülüyorum. Kim bilir ne derin izler, ne büyük acılar bırakmışsındır arkanda değil mi? Sahtekar Moron seni.

10. Benim için sarılıp uyumak sevişmekten çok daha anlamlı biliyormusun? 

Ben anlıyorum seni cidden anlıyorum. Şimdi sakin ol ve yavaşça indir o önündekini… Sakin…Yoksa elinde patlayacak aman dikkat üstün ıslanmasın.

11.Bonus – Sen de garip bir şeyler var, beni çeken.

Sakın o dediğin, kızın seninle 1 saattir konuşuyor olmasına karşın hala kaçmaması olmasın? Hem zor erkek ayakları yap, hem 1 saatte aşık ol, harikasın sen ya… Bu kadının hayatına da girdin işte seni hınzır şeytan seni.

Henüz MobilDost üyesi olmadıysan ve canlı sohbetin yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmanın keyfini henüz tatmadıysan hemen buradan sadece telefon numaran ile üye olup giriş yapabilirsin.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …