Cumartesi , 20 Nisan 2024

Erkekleri Baştan Çıkarma Yolları

Daha önce kadınların erkekleri baştan çıkarması için bazı önerilerimizi paylaşmıştık. Siz değerli MobilDost  kullanıcılarından gelen geri dönüşlere istinaden bu önerilere devam etmek  istedik. Daha önceki yazımızın başlığı Çılgın Seks İçin Öneriler ‘di. Çıldırmaya devam edeceğiz.

-Hava çok sıcak ve dışarı çıkmak çok mümkün değil. Bu sebeple erkeğinize evde serin serin birlikte erotik film izlemeyi teklif edin. Bu teklifi yaparken göstermiş olduğunuz cesaret erkeğinizi mutlu eder. Siz ne kadar açık ve istekli olursanız o da o kadar açık ve istekli olacaktır. Evde izlenecek filmden sonra veya filmi izlerken neler yapacağınız sizin hayal gücünüze kalmış. Anın tadını çıkarın.

-Yatakta, yatay olarak yattığınız için kan basıncı yukarıdan aşağıya doğru değil vücudunuzda eşit dağılacak. Böylece yer çekimine karşı gelmek daha kolay olacaktır. Bu sebeple sabah güneş doğarken sevişmek çok daha arzulu olabilir. Siz ve erkeğiniz yarı uyanık yarı uyuyan bir haldeyken, her iki tarafta daha korumasız ve bilinçsiz. İç güdüsel davranışlar gösterecek ve hazzı yüksek bir ilişki yaşayacaksınız. Bu saatlerde dinlenmiş bir erkek bünyesi sevişmeye çok daha hazır olur. Yavaşça sokulun koynuna, ufak dokunuşlar ile onu uyandırın, gerisini ona bırakın.

-Erkekleri baştan çıkarmak çok zor değildir. Biraz hayal gücü ve uğraşı ile erkekleri baştan çıkarabilirsiniz.

SÜRPRİZ YAPIN

-Sürpriz yapıp birbirinizin gözlerini bağlayarak sevişmeyi deneyimleyin. Çiftler birbirini göremeyince çok daha heyecanlı olur. Hayal gücü ve pozisyon zenginliği olan bir cinsel tecrübe yaşarsınız. Belki bu tecrübeyi beğenir ve bunu daha sık yaparsınız. Kim bilir?

-Evin veya bulunduğunuz mekanda çaktırmadan iç çamaşırlarınızı görebileceği yerlerde bırakın. Mutlaka koklayacaktır! Etkisini hemen göreceksiniz.

-Birlikte olduğunuz süre içindeki en iyi cinsel deneyiminizi konuşun ve onun da anlatmasını sağlayın. Karşılıklı en zevkli deneyimleriniz için bir liste yapın. Bu liste içinden birisini seçip yeniden deneyimleyin. Mutlaka her denemenizde yeni tatlar keşfedeceksiniz. Bu sizi en mükemmele  götürür.

Erkekleri baştan çıkarmak için önce seksi olmayı biliyor olmanız gerek. Seksi olmanın her kadın vücudunda farklı bir karşılığı bulunuyor. Kimi kadın bakışıyla kimisi de duruşuyla seksi olabilir.
ŞEHVETLİ BİR ÖPÜCÜK VERİN

-Sabah evden çıkmadan vereceğiniz zevk dolu bir öpücük veya çantasına, arabasına koyacağınız yada telefonuna yazacağınız seksi, şehvet dolu bir mesaj onun akşam eve dönerken aklında olmanızı sağlar. Hatta geceye daha konsantre olmasını sebep olur. Gün içinde mutlaka minik dokunuşlar yapın. Onu her zaman hazır tutun.

-Bazı erkekler görsel açıdan daha zengin bir ortamda olmayı tercih edebilir. Bu sebeple odanızın ışıklarını açık tutun. Sizi en ince detayınıza kadar görsün. Bazı erkekler görsel olarak da uyarılmaya açıktır. Belki sevişirken sizi ve çevresini görmek ister. Denedikten sonra sizin de hoşunuza gidebilir. Deneye deneye en mükemmeli bulacaksınız.

-Koltukta kucağına uzandınız, dudaklarınızı hafifçe aralayıp onun vücudunun hassas bir bölgesine dokundurun. Hafif hafif nefes alıp vermeye başlayın. Sıcak nefesiniz ve kokunuz onu tahrik edecektir.

-Cinsel birleşmeden sonra mutlaka ortamın sıcaklığını devam ettirin. Hemen kaçmayın, dokunun, birlikte banyo yapın, sohbet edin ve imkan varsa sarılarak güven içinde birlikte uyuyun. Seksi takip eden uyku her ikinize de iyi gelecektir. Tabi ki uyandığında mutlaka yanında olun. Hatta bir de yiyecek, içecek bir şeyler hazırlarsanız harika olur.

HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANIN

-Cinsel hayatınızın rutine girdiğini hissettiğinizde mutlaka standartların dışına çıkıp yeni alanlarda/mekanlarda cinsel ilişkinize heyecan katın. Fantezileriniz varsa bunları ertelemeyin. İlişkinizde heyecanı her daim diri tutun. Bu sayede onun gözü, aklı başka yerlere kaymasın. Erkekler arı gibidir. Her çiçeğe konmak ister. Siz de bir çiçeksiniz ama onu sevginiz ile kendinize hapis edin.

-Ve son olarak onu yüreklendirmekten, mutlu olduğunuzu hissettirmekten ve onunla tatmin olduğunuzu her haliyle sevdiğinizi söylemekten vazgeçmeyin. Asla bir başkası ile kıyaslanmayın ve kıyaslamayın. Hiç bir kadın veya erkek cinsellik anında başkasının ismini duymak istemez. Çiftler arasında iyi bir cinsel uyum ve taraflar için tatminkar bir seks hayatı uzun süreli mutlu bir birlikteliğin en önemli unsurudur. İyi seks hayal gücü ve çaba ister. Bu sizin, size özel anınız. Bunun tadını, keyfini çıkarın. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmese de bunu sorun etmeyin. Çünkü bir sonraki daha iyi olacaktır. Her denemenizde aşırı zevk almanız hiç bir zaman garanti değil. Karşılıklı birbirinize özel olduğunuzu hissettirin. Siz özelsiniz, bunu unutmayın. Erkekleri baştan çıkarmak çok zor değildir.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …